Fysio & Cesar

De visie van FysioCesar

Door Oefentherapie Cesar met Fysiotherapie te combineren nemen jouw klachten sneller af en wordt ook de kans op herhaling verminderd

Praktijk Fysio Cesar bestaat al sinds 2013. De praktijk is ontstaan uit de visie en ambitie om de krachten van Fysiotherapie èn Oefentherapie Cesar te bundelen. Dit zorgt voor een betere behandeling en preventie van (terugkerende) klachten bij bewegen en/of bepaalde houdingen.

Wie ben ik?

Ik ben Bob Middelkoop en kocht in december van 2008, na mijn studie oefentherapie Cesar, 50% van de praktijk, die toen nog “Praktijk Oefentherapie Brinklaan” heette. Op dat moment was de overige 50% in handen van Margriet Peskens. Margriet was de medeoprichtster van de praktijk die vanaf 1998 in Bussum op achtereenvolgend de Staetenlaan en de Brinklaan gevestigd was. Sinds december 2008 werkten Margriet en ik samen in de praktijk die toen alleen nog oefentherapie Cesar aanbood.

In 2010 besloot ik om, naast op de praktijk, mij ook te richten op de verkorte opleiding fysiotherapie (VOF). De VOF was een ideale combinatie, aangezien de contacturen slechts 2,5 dag bezetten. De overige 2,5 dagen bleef ik werkzaam in de praktijk. Ik heb de opleiding in 2,5 jaar afgerond.

Tijdens het afronden van mijn studie, gaf Margriet Peskens aan een stap terug te willen doen in de praktijk. Na jaren werk was het tijd om met pensioen te gaan. Margriet is nog niet volledig met pensioen, want tot op de dag van vandaag geeft zij nog steeds groepslessen in Praktijk Fysio Cesar. Groepslessen die zij inmiddels al meer dan 20 jaar geeft.

In 2013, na het afronden van mijn studie, heb ik de naam van mijn praktijk verandert in Praktijk Fysio Cesar. Dankzij mijn ervaring in de sportwereld bied ik ook nog gespecialiseerde ondersteuning aan voor (top)sporters.

Wat wij doen

Een impressie van de praktijk

Therapieen

Alle klachten aan je bewegingsapparaat kun je laten behandelen door FysioCesar. Ook als (top)sporter!

Fysiotherapie

Als fysiotherapeut behandel ik alle klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen (ook wel het bewegingsapparaat genoemd).

Fysiotherapie ›

Oefentherapie Cesar

Als oefentherapeut Cesar richt ik me op het verbeteren van de kwaliteit van je houding en beweging, zodat we lichamelijke klachten voorkomen.

Oefentherapie Cesar ›

Sportspecialisatie

Ben jij een (top)sporter? Mede dankzij mijn jarenlange ervaring in de sportwereld ben ik ook gespecialiseerd in ondersteuning van sporters!

Sportspecialisatie ›

Kom bij ons langs, bel of maak online een afspraak

Adres: Brinklaan 335, 1404 GJ Bussum • Tel: (+31) 035 691 2760 • Email: info@fysiocesar.nl