Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel het bewegingsapparaat genoemd. Wanneer die klachten iemand belemmeren in het dagelijks leven of tijdens het sporten, kan deze bij de fysiotherapeut terecht. Het ontstaan van deze klachten kunnen veel oorzaken zijn. Dit kan komen door werk, sport, stress, ziekte of het verouderen van het lichaam.

Tijdens een eerste behandeling zal tijdens de anamnese (vragengesprek) ruim de tijd worden genomen om het verhaal te doen omtrent de klacht. Na de anamnese zal tijdens het lichamelijke onderzoek de nadruk worden gelegd op de locatie, de oorzaak en het gevolg van de klacht. Als iemand langer met een klacht blijft lopen, is het mogelijk dat het lichaam zich inmiddels heeft aanpast om de klacht te ontwijken. Deze secundaire klachten dienen soms ook behandeld te worden.

Aan de hand van het onderzoek stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Dit behandelplan kan bestaan uit adviezen, oefeningen, mobilisaties, massages etc. Het behandelplan zal aangepast worden aan de persoonlijke situatie. In dit behandelplan wordt ook het verwachte herstel opgenomen. U krijgt dus direct te horen hoeveel weken uw lichaam nodig heeft om de klacht op te lossen.

 by Harry te Nijenhuis on Fysio Cesar | Bussum

Met bloed, zweet & tranen én hele goede therapie met begeleiding liep ik weer binnen 6 maanden pijnloos in het rond.

Wilt u een afspraak maken?

Of heeft u vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u:

Bellen op: (+31) 035 691 2760
Een email sturen naar: info@fysiocesar.nl
of gebruik onderstaand formulier

Kom bij ons langs, bel of maak online een afspraak

Adres: Brinklaan 335, 1404 GJ Bussum • Tel: (+31) 035 691 2760 • Email: info@fysiocesar.nl